links

WWW.STICHTINGPAPAGENO.NL

Stichting Papageno verzorgt muziektherapie aan huis bij kinderen en jongeren met een ASS (autisme spectrum stoornis).

WWW.PLEKTRUMMELODISTEN.NL

Mandoline-orkest ‘De Plektrum Melodisten’ is een gezellig orkest met veel jonge leden in Hardinxveld-Giessendam. We repeteren op de maandagavond o.l.v. Daniëlle de Rover.

WWW.MANDOLINEORKESTONI.NL

Mandoline-orkest ‘O.N.I.’ zetelt in Schiedam. Het is het oudste, nog actieve, mandoline-orkest van Nederland. In 2015 hebben we ons 100-jarig bestaan gevierd!!

We kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Vooral een bassist is zeer gewenst. We repeteren op de woensdagavond o.l.v. Cor Roozendaal.

WWW.MANDOLINEORKESTAMATI.NL

Mandoline-orkest ‘Amati’ kun je vinden in Den Haag. Het orkest staat onder mijn leiding en repeteert op de dinsdagavond. We spelen veel bekende melodieën en hebben daarin veel plezier.

WWW.MERWESINFONIETTA.NL

Kamerorkest ‘Merwe Sinfonietta’ is een klein symfonie-orkest met leden uit de regio. We zoeken dringend nog wat strijkers. We spelen klassieke werken van o.a. Haydn, Grieg en Händel. We repeteren op vrijdagavond in Gorinchem o.l.v. Michiel van Vliet.

WWW.DEZORGKAART4KIDS.NL

De Zorgkaart4kids is een website, waarop heel veel zorgverleners te vinden zijn, die met kinderen en jongeren werken. Ze proberen zo compleet mogelijk te zijn, dus voor iedere doelgroep zijn therapeuten, begeleiders, coaches en agogen te vinden.

 

MEER WETEN?